BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 MEŞHUR OLMAK İÇİN BENDEMİ ATALARIM OLAN OSMANLIYA, SELÇUKLUYA VEYA DİNİM OLAN İSLAMA VE DEĞERLERİNE KÜFRETMELİYİM

 YETER ARTIK BU MİLLET P.Ç DEĞİLDİR

 Son günlerde fikrini ve zikrini bildiğimiz birtakım siyasetçi, gazeteci, akademisyen, senarist, oyuncu,  sanatçı, topçu, popçu, hopçu (hopçu kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama kafiye anlamında tam yerine oturmuş bir kelime) gibi meslekleri icra edenler ile yıllardır fikrini ve zikrini gizleyip yeni ulu orta açıklamaya başlayan  kişiler, başta İslam ve değerleri ile Osmanlı Padişah ve ailelerine ağza alınmayacak, insan onur ve şerefine yakışmayacak kelime cümle ve söylemler geliştirmeye, her platformda dile getirmeye başladılar. Bu çevreler işi öyle bir noktaya getirdiler ki başta dizi filimler olmak üzere sinema ve tiyatro yapıtlarında islam ve değerlerine küfür edilmeyen bir dizi film, Osmanlıya hakaret edilmeyen bir sahne neredeyse kalmadı. Eskiden sinema filmlerinin bazı sahnelerde yer verilen hacı deyince sakallı sahtekar, hoca deyince uçkuruna düşkün, türbanlı bayanlar ise evin delikanlısının veya patronun metresi hizmetçi rollerinde gösterilirken, şimdiki filimler baştan aşağı Türk-İslam ve değerlerine hakaret içermektedir.

Bir ara adı sanı duyulmamış, yaptığı sanat, kitap, yazı  veya işi işitilmemiş kişiler  şöhret olmak için atalarımız olan Osmanlı ve Selçuklu ile İslam ve onun değerlerine  marksist, leninist, ataist Türk ve İslam düşmanı basın organları kanalıyla küfür ederler. Haftalarca başta tv ve gazeteler kanalıyla milletin beynine kazınarak meşhur edilirlerdi. Fakat son yıllarda başta İslam ülkelerinde olmak üzere Hindistan,Pakistan ve Avrupada islam ve değerlerine küfür ederek meşhur olmaya çalışan insanların sayısı öylesine arttı ki bizimkilere bir türlü sıra gelmemeye başladı.
 
Daha önceki yıllarda bu yollarla meşhur edilenler, şimdilerde İslam ve değerleri ile Osmanlıyı aşağılayan, hakaret edilen dizi, film ve tv programları kanalıyla sahiplerine aidiyet borcunu ödemekle meşguller.

Şu günlerde revaçta olan malum dizideki karakterlerin isimlerini elen, hristos, dimitri, maria, yorgo vb. olarak değiştirilerek ekrana getirilse Bizans İmparatorluğunu yansıtan bir film olduğu görülecektir.Bu filmin adını Muhteşem Bizans koyup yayınlasalar başta Yunanlılar olmak üzere tüm Hıristiyan Dünyası başkaldırır,hemen  yayından kaldırırlardı. Lakin Müslüman Türk milletinin ecdadına ve Müslüman bir ülkede yayınlanmasına hiç kimse engel olamadı. Bu filmle Müslüman Türk tarihine yapılabilecek en büyük zarar verilmiştir. Ecdadımız kelimetullahı yaymak için kıtalar arasında ömürlerini çürütmüşken bu ve buna benzer dizi ve filimlerle 24 saat aşk meşk işiyle uğraşan, uçkur düşkünü insanlar olarak takdim edilmektedirler. Özellikle bu filmin herhangi bir sahnesinde görev alan insanlar açsın Kanunu Sultan Süleyman’ı okusunlar. Sizlerin uçkur düşkünü olarak takdim ettiğiniz insan 72 yaşında Zigetvar seferinde vefat etmiş bir büyük Türk hakanıdır. Bizler, sizler bu insanların ayağının altındaki toz dahi olamayız. Yok ben değilim diyen varsa o insan Müslüman Türk değildir. 

İslam ve değerleri ile Müslüman Türk milletinin ecdadı olan Osmanlı ve Selçukluya hakaret içeren, aşağılayan film, sinema, dizi, tiyatro yapanların Müslüman Türk kimliğinden  şüphe duyuyorum. Türk milleti olarak bizim soyumuz sopumuz bellidir. Biz Türkiye Cumhuriyetiyiz, bizin babamız Osmanlı Devleti, dedemizde Selçuklu imparatorluğudur. Nasıl ki bir insan babasını, dedesini inkar edemezse atalarını da inkar edemez. Dedesi olmayanın babası olmaz, babası olmayana da ne dendiğini hepimiz biliriz. Bilmeyenler Türkçe sözlüğe bakabilirler.

Bizler herkesin dini inanç veya inançsızlıklarına saygılıyız. Bizler bir ateistin, putperestin, yahudinin, hıristiyanın, budistin, inancına ve değerlerine nasıl saygılı isek, bu insanlarında bizlerin inancına ve değerlerine saygılı olmak zorundadırlar.

Artık şu iyi bilinmeli: Kim benim dinim olan İslam ve  değerleri ile atalarım olan Osmanlı ve Selçuklu’ya hakaret, küfür, aşağılama, veyahut daha değişik küçük düşürücü söz, yazı, film, vb. şekilde iş ve işlemlerde bulunuyorsa  o insanlar isterse dünyanın en önemli ressamı, futbolcusu, sinema artisti, siyasetçisi, zengini, vb. olsun benim nezdimde klozete bıraktığım pislik kadar değerleri yoktur.

Artık bu böyle biline…

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.