banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Malum her yer seçim havasına girdi ve her siyasi parti son raunda çıktı. Bu vakitten sonra ise artık sıra vatandaşın konuşmasına geldi.

Onca hengamenin tapelerin bilmem nelerin ardından yapılacak olan seçim ise oldukça önem taşıyor. Zira pazartesi gün tüm Türkiye’yi yeni bir süreç bekliyor ve Büyükşehir yasası ile nelerin bizleri beklediği bilinmiyor.

Bu gün ise CHP’ den yetkili bir ağızdan seçimler ile ilgili son bilgileri aldım.

Bu yetkili ağızdan aldığım bilgiler bir çok kişinin tahminlerini yerle bir etse de seçim sonuçlar farklı bir tablo çizecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz mahalli seçimlerde CHP %14,2 lik oranla 3669 oy almıştı. Ancak bu seçim döneminde sıkı bir tempo ile çalışan ve gerek başkan adayı gerekse meclis üyelerinin seçiminde oldukça titiz davranan CHP’ nin şu anda seçimi almaması için hiçbir bahane yok. Hatta yarışın üç büyük ortağından biri.

Yetkili ağızdan aldığım bilgiye göre şu anda CHP 11 köy ve 4 kasabada birinci durumda ve 5bin civarında da oyu var, merkezde ise CHP 9bin civarında bir oy almayı hedefliyor.

Zaten bu seçimde Seydişehir’ de yaklaşık 13bin oy alan parti ipi göğüsleyecek .

Onun için demem o ki bu hesaba göre Seydişehir’ de sonuç hiçte kestirilemiyor ve son noktayı vatandaş koyacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147