BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Son dönemde siyasete baya bi daldık, öbür gündemleri biraz askıya aldık....

Amma....

Artık birazda siyasetin dışına bakma vakti gelmişte geçmiş bile...

Şimdi diyeceksiniz ki hiç mi iyi bi şey yok arkadaş yaşanan ilçede. Elbette var, sanayi sitesi içerisinde hurdaya ayrılmış ancak atıl vaziyette duran ve ikinci el parça olarak satılmayı bekleyen onca araç belediye tarafından hemen sanayi yanında bulunan alana taşıtıldı.

Gayet güzel bi uygulama oraya araçlar taşınıp bir güvenlik görevlisi tahsis edileceği söylendi. Yani burası bir yediemin parkı haline getirildiği söylendi.

Bizim bildiğimiz kısmı bu....

Şu an ilçede bir adet yediemin parkı bulunuyor peki ama güvenliği hangi düzeyde???

Kaza yapan araçlar, haciz araçlar, yakalamalı araçlar ve herhangi bir durumdan dolayı polis ve jandarma tarafından bağlanan araçlar buraya gönderiliyor...

Özellikle ilçe merkezinde ekiplerin başbelası olan motosikletlerde bağlanarak buraya bırakılıyor. Buraya kadar normal ama işin enteresan yanı ise bu bağlanan motosikletlerden bir çoğu tekrar ekipler tarafından yakalandı. İyi ama yediemindeki bir araç nasıl çıkarılır??? Çalındı denildi o zaman o parktaki araçların güvenliği nasıl sağlanacak sorusu geldi birden aklıma.

Her neyse geçtik o konuyu....

Hani belediye hurda araçlar için park yapıp oraya taşımıştı ve başınada güvenlik görevlisi konulacağını söylemişti, madem öyle orası yediemin parkı yapılsın ve çekilen araçlar belediye güvencesinde kalsın mantıklı değilmi hiç olmazsa herkes işini yapsın...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.