28 Şubat 2026, Cumartesi
00:43
UST1 Reklam Alanı

Asfalt Gitti, Göl Geldi: Konya-Antalya Yolunda "Jet Sörf" Şov!

TÜRKİYE
Asfalt Gitti, Göl Geldi: Konya-Antalya Yolunda "Jet Sörf" Şov!

 

Konya-Antalya karayolunda sağanak yağışların ardından ortaya çıkan manzara, görenleri hayrete düşürdü. Yolun bir kısmının tamamen suyla kaplanmasını fırsat bilen içerik üreticisi İhsan Bayık, asfaltın üzerinde sörf yaparak doğanın gücüne dikkat çekti.

Yol Değil Adeta Bir İç Deniz

Son dönemde bölgede etkili olan şiddetli yağışlar, özellikle Demirkapı bağlantı noktasını adeta devasa bir göle çevirdi. Ulaşımda ciddi aksamalar yaşanırken, bölgeden gelen görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu. Ancak en çok ses getiren paylaşım, suyun üzerinde süzülen bir sörf tahtası oldu.

"38 Yıl Sonra Doğa Emanetini Geri Aldı"

İçerik üreticisi İhsan Bayık, sular altında kalan devlet karayoluna jet sörfüyle çıkarak o anları kaydetti. Bayık, videosunda durumun vahametini ve doğanın döngüsünü şu sözlerle ifade etti:

"Bir zamanlar otomobilimle geçtiğim yolda şimdi jet sörf yapıyorum. 38 sene sonra doğa emanetini geri alınca karayolu göle döndü."

"Bu Bir Spor Değil, Bir Hatırlatma"

İzleyicilerin bölgeyi doğal bir göl zannettiğini belirten Bayık, yaptığı eylemin sadece bir eğlence olmadığını vurguladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu bir skor değil, bu bir hatırlatma” diyerek iklim olaylarına ve doğanın sınırlarına vurgu yaptı.

Haber Görselleri

Asfalt Gitti, Göl Geldi: Konya-Antalya Yolunda "Jet Sörf" Şov! - Görsel 1
Asfalt Gitti, Göl Geldi: Konya-Antalya Yolunda "Jet Sörf" Şov! - Görsel 2
MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı