Konya’nın Seydişehir ilçesinde gece saatlerinde bir apartmanda çıkan yangın büyük panik yarattı. 6 kişinin dumandan etkilendiği olayda, itfaiye ekipleri alevlerin tüm binayı sarmasını önledi.
Çocuk Odasında Başladı Olay, Alaylar 1 Mahallesi 152168 Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın üçüncü katında meydana geldi. O.Y.’ye ait dairenin çocuk odasında henüz belirlenemeyen bir nedenle alevler yükselmeye başladı. Yangını fark eden ailenin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Bina Tamamen Boşaltıldı Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, bir yandan yangına müdahale ederken diğer yandan yoğun duman altındaki binayı tahliye etti. Yangın kontrol altına alınırken, dumandan etkilenen 6 kişiye ambulansta müdahale edildi. Durumu daha ciddi olan 3 kişi ise Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı
