1 Nisan 2026, Çarşamba
08:31
23.07.2025

Konya'da bir fabrikada meydana gelen iş kazasında ağır yaralanan üç işçiden biri hayatını kaybetti.

Polis - Adliye
Konya'da   bir  fabrikada meydana gelen iş kazasında ağır yaralanan üç işçiden biri hayatını kaybetti.
Konya’nın Selçuklu ilçesinde bulunan bir otomotiv yedek parça fabrikasında meydana gelen iş kazasında ağır yaralanan üç işçiden biri, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Konya'nın Selçuklu ilçesinde meydana gelen iş kazası, bir kez daha iş güvenliği önlemlerinin ne kadar hayati olduğunu gözler önüne serdi. Otomotiv yedek parça üretimi yapan bir fabrikada yaşanan kazada, kum eleği makinesinin devrilmesi sonucu üç işçi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, ancak 28 yaşındaki Cihat Geçgel tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer iki işçinin sağlık durumuyla ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Konya Şehir Hastanesi ve Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Cihat Geçgel'in vefatı, iş kazalarının ne kadar acı sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha hatırlattı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, kazanın nasıl meydana geldiği ve iş güvenliği önlemlerinin yeterince alınıp alınmadığı araştırılıyor. İş kazalarının önlenmesi için iş yerlerinde gerekli güvenlik önlemlerinin eksiksiz uygulanması, çalışanların düzenli eğitimlerle bilinçlendirilmesi ve denetimlerin sıkı bir şekilde yapılması büyük önem taşıyor.

Bu tür acı olaylar, iş güvenliği konusunda daha fazla hassasiyet gösterilmesi gerektiğini bir kez daha ortaya koyuyor. Cihat Geçgel'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyor, diğer yaralı işçilere acil şifalar temenni ediyoruz.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı