4 Şubat 2026, Çarşamba
23:24
23.07.2025

Frank Hoogerbeets bu kez dehşete düşürecek: 6 gün içinde Türkiye'nin o bölgesinde deprem olabilir

Dünya
Frank Hoogerbeets bu kez dehşete düşürecek: 6 gün içinde Türkiye'nin o bölgesinde deprem olabilir
Özellikle 6 Şubat depreminden sonra tahminleriyle dikkat çeken Frank Hoogerbeets, bu kez tarih vererek uyarıda bulundu.

6 Şubat 2023 yılındaki depremden üç gün önce "Er ya da geç bu bölgelerde 7,5 büyüklüğünde deprem olacak" şeklinde tweet atan ve haklı çıkan Hoogerbeets, 18 Nisan 2024 tarihinde Tokat'ta gerçekleşen depremi de doğru tahmin etmişti.

18 Nisan 2024 saat 01.39'da “Bugün Batı ve Orta Türkiye'de orta şiddette sarsıntı var. Önümüzdeki birkaç gün içinde daha güçlü sarsıntılar yaşanabilir” diyerek uyarmıştı.

Hoogerbeets'in 01.39'daki uyarısından 16 saat 32 dakika sonra 18:11'i gösterdiğinde Tokat Sulusaray merkezli 5,6'lık depremle sarsıldı.

Geçtiğimiz hafta Türkiye'nin de içinde bulunduğu bazı ülkeleri uyaran Hoogerbeets'ten korkutan bir paylaşım geldi.

Bu paylaşımında Güneydoğu'yu işaretleyen Hoogerbeets, 'Bölgede anormallikler devam ediyor' ifadelerini kullandı.

Foto - Frank Hoogerbeets bu kez dehşete düşürecek: 6 gün içinde Türkiye'nin o bölgesinde deprem olabilir

Hoogerbeets, tahmininin ve risk durumunun ortadan kalkmasının genellikle 6 güne kadar olabildiğini ifade etti.

Yani anormallik ya 6 gün içerisinde geçecek, ya da bu belirtilen tarihe kadar bir sarsıntı meydana gelecek.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı