5 Şubat 2026, Perşembe
13:43
23.07.2025

Seydişehir'de hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı

SEYDİŞEHİR
Seydişehir'de hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı
Seydişehir'de Nuri Doğan Turizme organizasyonuyla hac farizasını yerine getirmek üzere Seydişehir'den kutsal topraklara giden 27 hacı adayı, dualarla uğurlandı.

Şehit Ahmet Erol  Camisinde hacı adaylarını uğurlama töreni düzenlendi. Törende  Nuri Doğan Turizm Seydişehir Temsilcisi Husameddin Günay  yaptığı duanın ardından hacı adayları kutsal topraklara yola çıktı.

Nuri Doğan Turizm organizasyonuyla Seydişehir'den bu yıl kutsal topraklara  27 hacı adayının uğurlandığını kaydetti.

Hac ibadetlerinin hayırlı mübarek olması dileğinde bulunan Günay  "Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabemize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Birçok kişi gitmek istediği halde çeşitli nedenlerden dolayı kutsal topraklara gidemiyor. Oraya arınmaya gidiyorsunuz. Buna şükredin. Kutsal toprakların değerini bilin ve yaşayın. Ülkemizin birliği ve dirliği için, bizler için dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.


 

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı