30 Mart 2026, Pazartesi
00:57
23.07.2025

KONYADA UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ SIRASINDAKİ BASKINDA 8 KG EROİN YÜKLÜ MİKTARDA PARA

Polis - Adliye
KONYADA UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ SIRASINDAKİ BASKINDA  8 KG EROİN YÜKLÜ   MİKTARDA PARA
UYUŞTURUCU ALIŞVERİŞİ SIRASINDA NARKOTİK EKİPLERİ BASKIN YAPTI, ZEHİR TACİRLERİ 8 KG EROİN VE YÜKLÜ MİKTARDA PARA İLE YAKALANDIRLAR

Konya Polisi gençleri zehirlemek için piyasaya uyuşturucu süren ve uyuşturucu sevkiyatı yapan zehir tacirlerine "Kökünü Kurutma" operasyonları kapsamında bir darbe daha vurdu. Narkotik ekipleri, şüphe üzerine takip ettikleri şahıslara uyuşturucu ticareti yaptıkları esnada baskın düzenledi. Yapılan baskında 8.60 KG. Eroin Maddesi, 69.400 TL ve 800 USD Suç Unsuru Para ele geçirilirken 2 şahıs gözaltına alındı. 

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Konya’ya uyuşturucu getiren ve piyasaya uyuşturucu süren kanalların tespitine yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Polis Ekiplerince şüphe üzerine bir araç takibe alındı. Karatay İlçesi Fetih Mahallesinde bir adrese giden şahıs başka bir kişiyle buluşarak uyuşturucu alışverişi yaptığı esnada narkotik ekipleri baskın yaptı. Ekipleri gören şahıslar kaçmaya başlarken kısa süreli kovalamacanın ardından şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. 

Şahısların aracında yapılan aramada 16 Parça Halinde 8 Kilo 60 Gram Eroin Maddesi, 69.400 TL ve 800 USD Suç Unsuru Para ele geçirilerek el konuldu.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak/Nakletmek ve Kullanmak suçlarından gözaltına alınan Abdülazim Y. ve Cebrail D. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı