29 Mart 2026, Pazar
06:29
23.07.2025

Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! 224 kişi için gözaltı kararı verildi

Polis - Adliye
Kadıköy Belediyesi'nde rüşvet operasyonu! 224 kişi için gözaltı kararı verildi
Kadıköy Belediyesi'ne rüşvet ve sahtecilik operasyonu düzenlendi. Çoğunluğu Kadıköy Belediyesi'nde görevli Zabıta

Personeli ve Belediye Mühendisi olan 54'ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. İstanbul merkezli İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak'ta eş zamanlı operasyon düzenlendi.
İstanbul merkezli 5 ilde çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeliyle belediye mühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi 224 şüpheliye rüşvet almak, vermek, aracılık etmek ve resmi belgede sahtecilik suçlarından operasyon düzenlendi.

224 KİŞİ İÇİN GÖZALTI KARARI VAR
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Memur Suçları Soruşturma Bürosu koordinesinde Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen soruşturma kapsamında; Örgütlü olarak Rüşvet Almak, Vermek, Aracılık Etmek ve Resmi Belgede Sahteciliksuçlarından çoğunluğu Kadıköy Belediyesinde görevli zabıta personeli ile belediyemühendislerinin de aralarında yer aldığı 54'ü kamu görevlisi olmak üzere toplam 224 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

5 İLDE OPERASYON
Polis ekipleri sabah saatlerinde İstanbul merkezli İzmir, Adana, Kocaeli ve Şırnak illerinde eş zamanlı operasyon başlattı.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı