29 Mart 2026, Pazar
01:43
23.07.2025

KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 4 GÖZALTI

Polis - Adliye
KAÇAK SİGARA OPERASYONU: 4 GÖZALTI
ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN MAMÜLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce (KOM) Konya’da kaçak tütün satışına yönelik faaliyet gösteren bir depo ve iş yerine yapılan operasyonda çok sayıda makaron, kaçak tütün ve sahte etiket ele geçirildi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.
 
Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN MAMÜLÜ ELE GEÇİRİLDİ

KOM ekiplerince kaçak sigara üreterek halkı zehirleyen kaçakçılara yönelik düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Kaçak tütün ve sigara üretimi ve satışına yönelik faaliyet gösterdiği tespit edilen 1 işyeri ve 1 depoda arama yapıldı.

Yapılan aramada 1.539.000 adet bandrolsüz makaron, 585 kg bandrolsüz tütün, 158.200 adet doldurulmuş sigara, 3.398 adet sökülmüş TAPDK Bandrolü ve 2.652 adet sahte TAPDK Bandrolü ele geçirilerek el konuldu.

5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan gözaltına alınan 4 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı