5 Aralık 2025, Cuma
11:38
23.07.2025

Seydişehirli Doğa tutkunları Zorlu Kış Şartlarında Küpe Dağını aştı.

SEYDİŞEHİR
Seydişehirli Doğa tutkunları Zorlu Kış Şartlarında Küpe Dağını aştı.
Seydişehirli Doğa tutkunları Zorlu Kış Şartlarında Küpe Dağını aştı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinin batısında bulunan Orta Torosları oluşturan Küpe Dağları, eşsiz güzellikleriyle  her    mevsim doğa tutkunu ve fotoğraf sanatçılarının gözdesi olmaya  devam ediyor.

Seydişehir ilçesinde  bir   grup doğa ve fotoğraf tutkunu grup, bölgenin en yüksek dağı Orta Torosları oluşturan Küpe Dağları’na tırmandı.

Karla   kaplı  Dağlarda  ve soğuk havaya aldırmayan dağcılar, zorlu tırmanışın ardından  Küpe  çukuruna  inerek  Beyşehir Antalya  yolu  bakaran  bölgesine  ulaştılar . Bakaran  bölgesinde  dinlendikten sonra  aynı  güzergahtan   gelerek   yürüye  başladıkları   yere ulaştılar.

 Dağcıların  Seydisehirhaber yaptığı açıklamada, bölgenin doğa ve fotoğraf tutkunları için eşsiz bir yer olduğunu   her  mevsim ayrı  bir  güzelliğe  sahip olan  Küpe dağının  Kışın daha  bir başka olduğunu söylediler.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı