5 Aralık 2025, Cuma
12:20
23.07.2025

MEB Konya’ya birinci parti olarak 3 bin 450 adet cihaz ulaştırıldı.

EĞİTİM
MEB Konya’ya birinci parti olarak 3 bin 450 adet cihaz ulaştırıldı.
Uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından dağıtımı yapılmaya başlanan tablet bilgisayarlardan, Konya’ya birinci parti olarak 3 bin 450 adet cihaz ulaştırıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okul müdürlüklerine, oradan da ihtiyacı olan öğrencilere dağıtılmak üzere ilçe milli eğitim müdürlerine tablet bilgisayarların teslimi yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, bakanlık tarafından gönderilen 3 bin 450 adet tablet bilgisayarın öğrencilere dağıtılmasına başladığını belirterek, önümüzdeki haftalarda yeni tabletler geldikçe dağıtımların devam edeceğini söyledi.

Cihaz ve internet noktasında sıkıntı yaşayan ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitim sürecinde yaşadıkları bu sorunun aşamalar halinde çözüme kavuşturulduğunu dile getiren Büyük, cihazların öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı