BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Özgüven Sistem Kolejinden 29 Ekim bisiklet turu

Özgüven Sistem Kolejinden 29 Ekim bisiklet turu 

16 Ekim 2021
Özgüven Sistem Kolejinden 29 Ekim  bisiklet turu

Özgüven Sistem Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi öğrenci, veli ve öğretmenleri ile birlikte bisiklet turu düzenledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi Bisiklet turunda Seydişehir Emniyet Ekiplerinin aldığı güvenlik önlemleri ile Okul önünden hareket eden öğrenci, öğretmen ve veliler Bisiklet ve araçları ile Seyyidharun Bulvarı Uludağ Caddesi Kuğulu Parka ulaştılar. Kuğulu Parkta Mola veren katılımcılar burada hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra aynı güzergahtan turu tamamladılar. 

Tur sonrası okulda hazırlanan açık büfede tüm katımcılar ile kahvaltı yapıldı.

Okul İdaresinden alınan bilgiye göre Özgüven Sistem Koleji  olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinin  bisiklet turu ile  başladığı  bu içinde   yapılacak   etkinliklerle devam edeceği  bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.