banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Karaman’da zorla fuhuş yaptıran 9 kişi yakalandı

Karaman'da 18 yaşından küçük kız çocuklarına zorla fuhuş yaptırdıkları iddia edilen 4'ü kadın 9 kişi gözaltına alındı. 

27 Ekim 2021
Karaman’da  zorla fuhuş yaptıran  9 kişi yakalandı

Karaman’da kız çocuklarına zorla fuhuş yaptıran 4'ü kadın 9 kişi yakalandı
Karaman Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerinin 18 yaşından küçük kız çocuklarına, düğün ve asker eğlencelerinde zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen şahıslara yönelik operasyonunda 4'ü kadın 9 kişi gözaltına alındı

Teknik ve fiziki takip 6 ay sürdü

Edinilen bilgiye göre, Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri kentte bazı kişilerin 18 yaşından küçük kız çocuklarına zorla fuhuş yaptırdığı yönünde bilgiye ulaştı. Bunun üzerine hemen harekete geçen ekipler, yaklaşık 150'den fazla kişinin ifadesine başvurdu. 6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şebeke üyelerinin 18 yaşından küçük kız çocuklarını, götürdükleri düğün ve asker eğlencelerinde anlaştıkları erkeklerle para karşılığı fuhuş yaptırdıkları belirlendi.

Evli kadınlar da para karşılığı fuhuş yapmış

Soruşturmayı derinleştiren polis, şebeke içindeki evli kadınların da yine para karşılığında erkeklerle birlikte olduğunu tespit etti.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından düğmeye basan polis ekipleri, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Operasyonda şebeke liderlerinin de aralarında olduğu A.Ş., P.A. A.S., A.T., Ş.C., E.C., H.Ö., A.T. ve A.Ü. isimli kişiler yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler polis midibüsü ile getirildikleri Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147