AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Ramazan Arın, ilçede merakla beklenen TOKİ konutlarının teslimatlarının pazartesi gününden itibaren başlayacağını duyurdu. Arın, yaptığı açıklamada, vatandaşların uzun süredir heyecanla beklediği TOKİ konutlarının artık sahiplerine teslim edileceğini belirterek, bu sürecin ilçe halkı için büyük bir mutluluk kaynağı olacağını ifade etti.
"TOKİ projeleri, vatandaşlarımızın konut ihtiyaçlarını karşılamak ve daha modern yaşam alanları oluşturmak amacıyla hayata geçirilen önemli bir adımdır." diyen Arın, sözlerine şöyle devam etti: "Pazartesi günü itibarıyla başlayacak olan teslimat süreciyle birlikte, ilçemizdeki birçok aile yeni ve modern konutlarına kavuşacak. Bu, hem ilçemizin kentsel dönüşümü hem de vatandaşlarımızın yaşam standartlarının yükselmesi açısından büyük bir adımdır."
Arın, TOKİ konutlarının teslim sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını da sözlerine ekledi. Ayrıca, bu projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, ilçe halkının yeni evlerine kavuşmasının kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
TOKİ konutlarının teslimatlarının başlamasıyla birlikte, Seydişehir halkı yeni evlerine yerleşmeye hazırlanırken, ilçenin çehresi de modern konutlarla birlikte değişmeye başlayacak.