Hakkında kesinleşmiş yaklaşık 4 yıl hapis cezası bulunduğu ve bu sebeple arandığı iddia edilen Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş (46), Konya’da jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre; Antalya – Konya kara yolu Seydişehir ilçesi girişinde uygulama yapan jandarma ekipleri bir aracı durdurdu.
Yapılan kontrolde, araçta bulunan Güniz Akkuş’un, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.
Bunun üzerine gözaltına alınan Akkuş, sevk edildiği adliyedeki işlemleri sonrasında cezaevine gönderildi.
SİLAHLI SALDIRIYA UĞRAMIŞTI
"Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş, geçtiğimiz Haziran ayında Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi Ovacık mevkisindeki bir otelin önünde silahlı saldırıya uğramıştı. Akkuş, yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmış, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Akkuş, bir süre sonra hastaneden kendi isteğiyle ayrılmıştı.