BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mantar toplamak için çıktığı dağlık alanda kaybolan adam hayatını kaybetti

Konya'nın Beyşehir ilçesinde mantar toplamak için çıktığı dağlık alanda kaybolduktan sonra bilinci kapalı olarak sağ bulunan 59 yaşındaki Rafet Aslancı, hastanede 13 gündür devam eden tedavi sürecinde hayata tutunamadı. 

06 Haziran 2023
Mantar toplamak için çıktığı dağlık alanda kaybolan adam hayatını kaybetti

KONYA (AA) - Konya'nın Beyşehir ilçesinde mantar toplamak için çıktığı dağda kaybolduktan iki gün sonra yaralı olarak bulunan kişi, hastanede yaşamını yitirdi.

Kurucudva Mahallesi'ndeki dağlık alana iki hafta önce mantar toplamak için giden ve kaybolduktan iki gün sonra bulunan Rafet Aslancı (59), tedavi gördüğü Konya Şehir Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Aslancı'nın cenazesi yarın ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kurucuova Mahalle Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.

- Olayın geçmişi

Kurucuova Mahallesi'nde yerleşim merkezinin girişindeki dağlık alana 23 Mayıs'ta mantar toplamaya giden Rafet Aslancı'dan (59) haber alamayan yakınları kayıp başvurusunda bulunmuş, bunun üzerine başlatılan arama çalışmalarına jandarma, AFAD ve komando ekiplerine vatandaşlar da destek vermişti. Düştüğü için yaralandığı ve bilincinin kapalı olduğu anlaşılan Aslancı, hava ambulansıyla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.