banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de modifiye ve klasik araçlar festivali

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte modifiye ve klasik araç tutkunları bir araya geldi. 

04 Haziran 2023
Seydişehir'de modifiye ve klasik araçlar festivali

Konya'nın Seydişehir ilçesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinlikte modifiye ve klasik araç tutkunları bir araya geldi.Seydişehir’de modifiye ve klasik araçlar festivali

Konya Otomobil Sporları Derneği tarafından Kuğulu Tabiat Parkı'nda düzenlenen modifiye ve klasik araçlar festivaline, Türkiye'nin birçok il ve ilçesinden yüzlerce araç katıldı.


Festivalde "Müzik Sistemli Araçlar Arasında Desibel Yarışması", "Klasik Araçlar Arasında Güzellik Yarışması", "Motosiklet Güzellik Yarışması", "Tofaş Araçlar Güzellik Yarışması" ve "Avrupa Araçları Güzellik Yarışması" düzenlendi.


Farklı marka ve modellerdeki araçlar, aksesuar ve ses sistemleri ile ziyaretçilerin ilgisini çekti.

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147