BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

GÜNEŞ LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

GÜNEŞ KURSLARI MÜDÜRÜ İSMAİL SAYLAM HAFTA SONU SEYDİŞEHİRDE LGS YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ 

02 Haziran 2023
GÜNEŞ LGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

           4 Haziran Pazar Günü yapılacak olan LGS ( Liselere Geçiş Sınavı ) ile ilgili Güneş Özel Öğretim Kurumları  Kurucu Müdürü İsmail SAYLAM bir mesaj yayınladı: LGS ye ilçemizden 931 Türkiye genelinde de 1.031.799 öğrencinin katılacağını belirten İsmail SAYLAM hepimizi derinden üzen yaşadığımız deprem  felaketi nedeniyle LGS de sorulacak soruların yalnız 1.dönem konularını kapsayacağı bakanlık tarafından açıklanınca, ilk anda öğrencilerimizde ve velilerimizde bu durum kaygı oluştursa da, okullarımızın yeni uygulamaya yönelik yaptıkları çalışmalarla bu kaygıların giderildiğini yeni uygulamanın öğrenci üzerinde olumlu motivasyon sağladığı gözlemlenmiştir.

         İsmail SAYLAM; Son yıllarda sınav uygulamalarının adeta merasime dönüştürüldüğünü, öğrencilerin sınava girecekleri okullara aileleri ve yakınları tarafından götürülmelerinin öğrencide stresin artmasına ve bu durumun sınava olumsuz yansımasına sebep olduğunu söyleyerek , aslında öğrencinin okula gider gibi sınavına gitmesinin özgüveni geliştirme açısından daha yararlı olacağını ifade etti.

       Bu yıl ilçemizde Seyyid Harun Anadolu  Lisesi ve Endüstri ve Teknik Anadolu Lisesi (Elektronik bölümünün) proje okulu olarak belirlenmesi sevindiricidir dedi. Bu durum öğrencilerimizin sınav puanı ile tercih edebilecekleri okul sayısının artmasına sebep olduğunu  ifade etti.

    İsmail SAYLAM öğrenci ve velilere hitaben;

    Sevgili öğrenciler siz hayallerinizi gerçekleştirmek için sınavdayken GÜNEŞ gönlü ve dualarıyla yanınızdadır.Başarılar size.

   Sayın Veliler, sizlerin şahsında sevgili öğrencilerimize gireceği sınavda başarılar diler, sizleri de mutlu edecek bir sonuç almalarını gönülden temenni ederiz. dedi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.