BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ ERASMUS HAREKETLİLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuzun Bu yılki 3. Öğrenci haretliliği Galler’ e gerçekleştirildi. 

02 Haziran 2023
SEYDİŞEHİR ANADOLU LİSESİ ERASMUS HAREKETLİLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Okulumuz, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi ortaklığında yürütülen “Becoming a Peace School” adlı Erasmus + KA201 projesi dahilinde Galler’in başkenti Cardiff’te yapılan etkinliklerde yer aldı. 22-26 Mayıs tarihinde gerçekleşen etkinliğe 5 gün süreyle 4 öğrencimiz ve bir öğretmenimiz katıldı. Galler, Slovenya ve Romanya olmak üzere üç yabancı ortağı bulunan projenin ana teması barıştı. Bu tema çerçevesinde çeşitli aktiviteler yapıldı. Bu aktiviteler içinde yer alan MUN ( Model Birleşmiş Milletler) aktivitesinde öğrencilerimiz, diğer ortak ülkelerdeki öğrencilerle birlikte kendi ülkelerini temsilen dünya barışı için çözümler bulmaya çalışıp, buldukları çözümler üzerinde tartışarak ortak paydalarda buluştular. Bunun dışında ev sahibi ülke Galler’deki ortak okulları da ziyaret ederek , bu okullarda konuyla ilgili yapılan etkinlikleri  inceleyerek çeşitli faaliyetlerde bulundular.

Okulumuzun 4. Hareketliliği ise Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+  Akreditasyonu kapsamında bu hafta okulumuzdan üç öğrencimizin dahil olduğu hareketlilik Bulgaristan’ın Burgas şehrine gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz oradaki okullarda iyi uygulama örneklerini görüp dönüşte okulumuzda paylaşımlarda bulunacaklardır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.