BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR HARMANCI ÇİFTLİĞİNDE KURBANLIK LİSTELERİ KAPANIYOR

SEYDİŞEHİR HARMANCI BESİ ÇİFTLİĞİNDE KURBANLIK HİSSE SATIŞLARI TAMAMLADI LİSTELERİ KAPATIYOR. 

24 Haziran 2023
SEYDİŞEHİR HARMANCI ÇİFTLİĞİNDE  KURBANLIK LİSTELERİ KAPANIYOR

2023 Kurban Bayramı’na sayılı günler kalmışken bu mübarek günün anlamına özel bir şeyler söylemek istedik. 30 yıldır bu mesleği yapmaktayız.

 Her sene olduğu gibi bu senede Kurban Hazırlıklarımız devam etmektedir. Müşterilerimiz Hayvan alırken dikkat etmesi gereken bazı hususlar vardır bunlar; Hayvanın 2 yaşını doldurmuş olması gerekiyor ki kapak ( diş ) atması gerekiyor bazı durumlarda kapak atımı geç olan hayvanlarda hayvanın doğum tarihine dikkat edilmesi gerekmektedir. İlk olarak müşterilerimize bu bilgilendirmeyi yapmaktayız. Kurban  Allah rızası için kesilmektedir ve bu hususlara ve kaidelere uygun şekilde İslami usulde temiz, hijyenik mezbahane ortamında kurbanlarımızı kesmekteyiz. Kurbanlarımızı ayak ve paskül olarak satmaktayız. Kesip parçalama şeklinde müşterilerimize teslim etmekteyiz.

KURBAN HİSSE   OLARAKTA  HİZMET  VERMEKTEYİZ

O konuda da açıklama yapayım.

1-Büyükbaş Kurban kesmek isteyip ortak bulmakta zorluk yaşayan müşterilerimize sunduğumuz alternatif hizmettir.

2-Büyükbaş Kurban almak isteyen hissedarların; ön başvuruları toplanarak, gruplar halinde bir araya getirilir ve tüm süreçler onlar adına takip edilir.

 3-Kurban Bayramının 1. ve 2. günü kesim sırasına göre, grup adına kurbanın kesilmesi, parçalanması ve teslim edilmesi işlerinin tamamıdır.

KESİM YERİNDEBULUNACAK MIYIM?

 İster kurbanınız kesilirken bulunabilir ister vekâletle kurbanınızı kestirebilirsiniz.

KURBANLIKLARIN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Kurbamlıklarımız; Büyükbaş,2 yaşını doldurmuş, kurban vasıflarını taşıyan hayvanlardan kesilmektedir.

ETLER EŞİTPAY EDİLİYOR MU?

Söküm işlemi biten her kurbanın her bölgesindeki etler,kemikler ve sakatatlar eşit şekilde tartılarak pay edilir.

SÖKÜM, PARÇALAMAYAPILIYOR MU?

Et ve kemik ayrılıp, kemikler parçalanır, kemikli etler tencereye girecek şekilde hazırlanır. HİSSEDARIMI TANIYACAK MIYIM?

 Hissedarlarınız ile kurban günü, kesim yerimizde tanışabilir ve helallik alarak kurban ibadetinizi gönül rahatlığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

KESİMLER NASIL YAPILIYOR?

Her hissedarın alınan sözlü vekâletle, Kurban Bayramı'nın 1. ve 2.günü islami esaslara uygun olarak kasaplarımız tarafından kesilir.

Halkımıza duyurulur. Adres: Seydişehir / İncesu Mahallesi Google konum ( Harmancı Besi Çiftliği) Tel: Ziya Harmancı - 05377762130 Tel2: Mücahit Harmancı - 05340512946

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.