BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Milli Görüş Hareketi'nin önemli ismi Hasan Damar Hakk'a yürüdü

Milli Görüş Hareketi'nin önemli isimlerinden ve Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşı Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nın kurucularından Hasan Damar Hakk'a yürüdü. 

01 Haziran 2023
Milli Görüş Hareketi'nin önemli ismi Hasan Damar Hakk'a yürüdü

Milli Görüş hareketinin önemli isimlerinden, Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nın kurucularından olan Hasan Damar, Hakk'a yürüdü. Haberi, Dr. Yusuf Zeynelabidin Eğitim ve Gençlik Derneği paylaştı.

Avrupa Milli Görüş Teşkilatı’nın kurucularından olan ve Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın yol arkadaşları arasında yer alan Hasan Damar Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Bir süredir tedavi görmekte olan Damar'ın vefatına ilişkin olarak Dr. Yusuf Zeynelabidin Eğitim ve Gençlik Derneği'nden yapılan açıklamada, "Derneğimizin Onursal Başkanı değerli büyüğümüz ve dava insanı Hasan Damar ağabeyimiz Hakkın rahmetine kavuştu. Cenabı Allah rahmet eylesin, derecesini âlî eylesin. İslam Alemi’nin başı sağ olsun" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.