BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Kimsenin sizi ideallerinizden koparmasına müsaade etmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençler Buluşma programı kapsamında Rami Kütüphanesi'nde önemliT açıklamalarda bulunuyor. 

20 Mayıs 2023
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Kimsenin sizi ideallerinizden koparmasına müsaade etmeyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençler Buluşma programı kapsamında Rami Kütüphanesi'nde önemliT açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları:

"Rabbime, bana sizler gibi yürekli, dinamik, gözleri ışıl ışıl vatan ve millet kokan yol arkadaşları lütuf ettiği için hamd ediyorum. Ülkemizi cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma ve demokrasi hamleleriyle beraber tanıştırdık."

"BEN CHP'Yİ ÜÇ ŞEYLE TANIMLARIM; ÇÖP, ÇUKUR, ÇAMUR"

"Eski Türkiye ve bugünkü Türkiye olarak mukayese yapabilmek için eski Türkiye'yi tanımak lazım. Biz tabii eski Türkiye'yi biliyoruz. İstanbul Belediye Başkanlığı yaptım. İstanbul susuzdu. Çöp, çamurdu. İstanbul'u o susuzluktan başkanınız kurtardı. Size sorsam Haliç'in eski halini bilir misiniz diye. Tamamınıza yakın bilmez. Pislik, rezillik. Öyle yüzmek falan yok orada. Balık falan yaşayamıyordu. Cumhurbaşkanınız o zaman Belediye Başkanı olarak oranın pis suyunu her şeyini Alibeyköy'deki bir taş ocağına adeta bir petrol boru hattı gibi boru döşedik ve oranın kirli suyunu Alibeyköy'deki o taş ocağına aktardık. Ve orada bir tülbent gibi pisliği ayırıp suyunu tekrar Haliç'e gönderdik. Ama o çamur tabaka nerede kaldı? O Alibeyköy'deki taşrada kaldı. Ama ne oldu? Haliç'in o pis kokusundan çevreyi kurtardık ve boğazın suyunu yine bir tünel hattıyla Haliç'e gönderdik. Haliç'e gönderdiğimiz bu su ile de Haliç'in suyunu temizledik. Ama burada bir şey daha var. Şu anda Haliç Kongre Merkezi denilen yer var ya orası mezbahaneydi. Orada bağırsakcılar vardı. Orası rezaletti. Biz ne yaptık? Haliç Kongre Merkezi'nin temelini attık. Benden sonrada Kadir Topbaş bey bitirdi. Ya bu CHP'lilere bir sorun ne yaptınız? CHP'yi ben üç şeyle tanımlarım; çöp, çukur, çamur."

MECLİSTEKİ EN GENÇ 5 VEKİLDEN 4'Ü AK PARTİ'DE

"Pazar günü seçim sonuçlarına göre en genç 5 vekilin 4'ünün bizim partimizden olması da bunun isbatıdır. Grup yaş ortalaması en düşük olan parti de biziz. Gençlik kolları başkanını İzmir'de ilk sıradan aday göstererek kurumsal tavrımızı ortaya koyduk."

TOPLAM OYU YÜZDE 1 ETMEYEN PARTİLERE GİTTİ 40 MİLLETVEKİLLİĞİ VERDİ"

"Toplam oyu yüzde 1 etmeyen partilere gitti 40 milletvekilliği verdi. Bir de ben hesap uzmanıyım diyor. Bu nasıl hesap uzmanlığı ya? Bu zaten hesap uzmanlığından emekli olmuştu, siyasetten de gelin bunu emekli edin. Gençlerimizin diğer pek çok şeyle birlikte 28 Mayıs'ta bunun hesabını da sandıkta soracağına inanıyorum. Sadece bununla kalmayacak 28 Mayıs'ta aynı zamanda ben gençlerimizi kendi başarısızlıklarına ortak etmeye çalışanlara da esaslı bir ders vereceklerine inanıyorum.

"MİLLETİN SİNİR UÇLARIYLA OYNAYANLARI İNŞALLAH SİYASETTEN EMEKLİ EDECEĞİZ"

"Milletin sinir uçlarıyla oynayanları inşallah sizlerin desteğiyle siyasetten emekli edeceğiz. Çirkinleşen ve hatta çirkefleşen dillerini bu siyasetten kurtaracağız. 11 ildeki depremzedelere bu denli hakaret edilir mi? Sen kalkıp gönderdiğin 3 kuruşun hesabını yapıyorsun, otellerden kovuyorsun. Koltuklarını koruyabilmek için sizi korkutmaya çalışanlara, hayallerinizi elinizden almak için koşanlara, sizleri kullanmak isteyenlere gençlerimizin artık yeter diyeceğinden şüphe duymuyorum."

"YALAN YANLIŞ ALGI OPERASYONLARIYLA HALKI ALDATMAYA ÇALIŞTILAR"

"Şimdi Millet İttifakı tabi her şeyi kendi lehine çevirebilmek için ne gibi yanlış, yalan yöntemlere başvurabilir hep bunun üzerinden oynadı. Seçim akşamım biz öndeyiz, seçimi Kılıçdaroğlu kazandı gibi yalan yanlış algı operasyonlarıyla biz çok çok önde olduğumuz halde onlar bununla halkı aldatmaya ve kendi tabanlarını tatmin etmeye çalıştılar. Sonra 5 puan farkla işi bitirdik. Yarım puan daha alabilseydik o akşam iş bitiyordu. 2 milyon 539 bin oy farkla biz öndeyiz. Fakat biz bunu yeterli bulmuyoruz."

"CHP'NİN ANAYASA MAHKEMESİ'NE BAŞVURULARI VAR, BİZ SİZİN NASIL KARAKTERDE OLDUĞUNUZU BİLİYORUZ"

"Benim iki kızım İmam Hatip öğrencisiydi. Düşünün İmam Hatip öğrencisi oldukları halde başörtülü olarak okuma şansları yoktu. Ben kızlarımdan bir tanesini oradan alarak benim bir sınıf arkadaşımın müdür olduğu okula göndermek durumunda kaldım. Kızımı oradan aldım ve Trabzon'a gönderdim. İmam Hatip'te başörtülü okumanın adeta yasaklandığı bir dönem. Ama Bay bay Kemal yalan üstüne yalan söylüyor. Alıyor bir kızımızı ona bir CHP rozeti takıyor ve başörtüsüne karşı olmadığını söylüyor. Bir defa sizin Anayasa Mahkemesi'ne başörtüsüyle ilgili yaptığınız başvurular var. Biz sizin nasıl bir karakterde olduğunuzu biliyoruz. Eşeği sağlam kazığa bağlayalım. Akşam yalan sabah yalan. Onun için 28 Mayıs akşamı bay bay Kemal yapalım."

"YALAN ARIYORSANIZ SOSYAL MEDYAYA BAKIN"

"Sosyal medya benim hiç inanmadığım bir medyadır. Yalan arıyorsanız sosyal medyaya bakın. Benim gittiğim illerdeki hava çok çok farklıydı. Çok çok güzeldi. Hatta her gittiğim yerde resmi rakamları alırım. Benim öyle bir huyum var. Emniyetten ve Valilik'ten resmi rakamlara bakıyorum ki biz gümbür gümbür geliyoruz."

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.