BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Galatasaray'ın eski futbolcusu Fransa'da LGBT formasını giymeyince kadro dışı kaldı

Galatasaray’ın Fransız takımı Nantes’a kiraladığı Mısırlı Mostafa Mohamed, Touluose ile gerçekleştirilecek mücadele öncesinde LGBT temalı formayı giymeyi reddetti. 

17 Mayıs 2023
Galatasaray'ın eski futbolcusu Fransa'da LGBT formasını giymeyince kadro dışı kaldı

Eski Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed, LGBT temalı forma giymeyi reddetti. Mısırlı Mustafa Muhammed’in bu hareketi, oyuncunun son dakikada karşılaşmanın kadrosundan çıkartılmasına neden oldu.

Galatasaray’ın Fransız takımı Nantes’a kiraladığı Mısırlı Mustafa Muhammed, Touluose ile gerçekleştirilecek mücadele öncesinde LGBT temalı formayı giymeyi reddetti.

Toulouse karşılaşması öncesinde LGBT temalı gökkuşağı renklerine sahip formayı giymeyi kabul etmeyen Mustafa Muhammed, yönetim tarafından kadro dışı bırakıldı.

Kulüp yönetimi, Muhammed'e para cezası kesileceğini ve paranın 'Homofobi ile Mücadele Derneği'ne bağışlanacağını duyurdu.

Öte yandan Galatasaray'ın Mustafa Muhammed'in Türkiye'ye dönmesi için devreye girdiği öğrenildi. Bafetimbi Gomis ile sezon sonu yolların ayrılacak olması nedeniyle santrfor bölgesine takviye yapacak olan Galatasaray, teknik direktör Okan Buruk’un onayı ile Mustafa Muhammed için girişimde bulunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.