BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR’İN YENİ MARKASI: HEZARFENOĞULLARI İHA

 

17 Mayıs 2023
SEYDİŞEHİR’İN YENİ MARKASI: HEZARFENOĞULLARI İHA

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinin ve öğretmenlerinin TEKNOFEST’e katılmak için dört yıl önce kurdukları ve dört yıldır TÜBİTAK yarışmalarına katılan insansız hava araçları takımının marka başvuru süreci tamamlanarak, Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından marka başvurusu tescillendi. HEZARFENOĞULLARI İHA, Seydişehir’imizin yeni markası oldu ve isim hakkı dahil  bütün hakları Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne ait olacak.

HEZARFENOĞULLARI İHA markası; eğitim öğretim hizmetleri, sempozyum, konferans, kongre ve seminer düzenleme, idare hizmetleri, bilimsel ve sınai inceleme, araştırma hizmetleri; mühendislik hizmetleri, mühendislik ve mimari tasarım hizmetleri, kalite ve standart belgelendirme amaçlı mal/hizmetlerin test edilmesi gibi mal ve hizmet sınıflarında çalışma yürütebilecek.

 

“Akademik Gelişim, TÜBİTAK Bilimsel Araştırma, TEKNOFEST Teknoloji Geliştirme” gibi alanlarda bir çok proje çalışması yürüten, üniversite yerleştirme oranları her yıl artan, Ar-Ge ve Projeler alanında Türkiye ikincisi olanSeydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrenci ve öğretmenleri bu yıl Türk Patent ve Marka Kurumuna sekiz tasarım ve üç marka başvurusu yaptılar ve bu başvuruların tescil süreci devam ediyor. ULUĞ BEY (Uzay Gözlem ve Araştırmaları), SEYDİ İSAS (Seydişehir İnsansız Su Altı Sistemleri) başvuru süreci devam eden marka başvuruları.

 

HEZARFENOĞULLARI İHA markası Seydişehir’imize ve Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okuluna hayırlı olsun.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.