BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de gençlik yürüyüşü ve koşusu yapıldı

 

16 Mayıs 2023
Seydişehir'de gençlik yürüyüşü ve koşusu yapıldı

KONYA (AA) - Seydişehir'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Gençlik Yürüyüşü ve Koşusu" düzenlendi.

Hükümet Konağı önünde başlayan yürüyüş, Milli İrade Meydanında sona erdi.

Yürüyüşe Kaymakam Deniz Pişkin, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Cumhuriyet Başsavcısı Kadir Yalçın Özkubat, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Soner Balcı, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

  Gençlik Haftası ile ilgili Açıklamalarda bulunan İlçe Müdürü Soner BALCI 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Genclik koşusu ile startımızı verdik.  Gençlerimiz ve  sporcularımızla birlikte Hükümet Konağı Önünden  başladığımız Gençlik Yürüyüşümüz 15 Temmuz Milli İrade meydanında son buldu.Gençlik Şölenimiz başlamıştır. Hergün farklı faaliyetlerimiz devam etmektedir. Geleceğimizin teminat olan Gençlere daha farklı imkanlar saglamak için devamlı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerden yardımlarını eksik etmeyen başta  İlçe Kaymakamımız Sayın Deniz PİŞKİN  Beye Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TUTAL Beye , Jandarma Komutanımıza, Emniyet Müdürümüze Protokol üyelerine Şükranlarımızı bildiriirm. Koşuya katılan Tüm Sporcu Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim. 

Dereceye Giren Sporcularimiz;

Erkekler 

1- Mehmet ALTUNAY (Suğla MTAL)

2-Taha YILDIZ (İmam Hatip And.Lisesi)

3-Gürkan Uğur YILDIZ (Saliha M.Ulaşan MTAL)

Bayanlar 

1-Damla HARMANCI (Halk Eğitim Açık Öğretim Lisesi )

2-Elif DABAN (Enis Sanlioğlu And.Lisesi )

3-Rukiye ASİLTÜRK (Leman Kadir Parıltı MTAL  )

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.