banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ADAY ADAYI KANIK İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

ADAY ADAYI KANIK İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR 

25 Mart 2023
ADAY ADAYI KANIK İLÇE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Adalet ve Kalkınma Partisi 28. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Kanık, ilçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.

AK Parti Konya Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk KANIK 14 Mayıs’ta yapılan olan seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulunduğu Beyşehir, Hüyük, Derebucak, Doğanhisar, Akşehir, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü ilçelerinde parti teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

İlçe ziyaretlerine ilk olara Beyşehir ilçe teşkilatını ziyaret ederek başlayan Milletvekili aday adayı KANIK, daha sonra sırasıyla Hüyük, Derebucak, Doğanhisar, Akşehir, Ilgın, Kadınhanı ve Sarayönü ilçelerini ziyaret ederek ilçe başkanları, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

Ziyarette bulunduğu ilçelerde samimi duygularla karşılanmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden, 28. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı Ömer Faruk Kanık; ‘’siyasetin içinden gelen biri olarak ziyarette bulunduğumuz ilçelerimizdeki başkanlarımızın ve teşkilat mensubu kardeşlerimin şahsıma karşı gösterdikleri samimi yakın ilgi ve alaka beni son derece mutlu etmektedir.

AK Partimizin kuruluşundan bu yana teşkilatın farklı kademelerinde görev almış biri olarak inanıyorum ki, ülkemize ve milletimize hizmet etme anlayışıyla çıktığımız bu kutlu yolda teşkilat mensubu dava arkadaşlarımın şahsıma destek vererek üzerlerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceklerine olan inancım tamdır. Kendilerine çok teşekkür ediyor ve her birini en kalbi duygularımla selamlıyorum’’ dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147