BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ketenli Dernek Başkanı Kaza geçirdi

Ketenli Dernek Başkanı Mehmet Kaçaroğlu Kaza geçirdi 

24 Mart 2023
Ketenli Dernek Başkanı Kaza geçirdi

Seydişehir Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, Yeniden Refah Partisi Meram İlçe Başkanı ve 28. Dönem Konya Milletvekili Aday Adayı Kıymetli Hemşehrimiz Mehmet Kaçaroğlu trafik kazası geçirdi.

Edinilen  bilğiye Kaza Kaçaroğlunun kullandığı  aracın  Konya  Karaman yolunda  lastiği patlaması sonucu  direksiyon hakimiyetini kaybederek   takla atması ile  meydana . Kazada yaralanan Kaçaroğlu olay yerine  gelen 112 Ambulans ile Cumra Devlet hastanesine  kaldırıldı  burada  yapılan ilk Müdahelenin ardından Konya Hospital Hastanesine  sevk edildiği öğrenildi. Kaçaroğlunun Vucudunun çeşitli yerlerinde  kırıkların  oldugu ve  hastanede başarılı  bir ameliyet  geçirdiği  durumunun iyi oldugu öğrenildi.

 

Trafik Kazası ile ilgili Bilgilendirme ;

Eşim Mehmet Kacaroğlu Dün Öğlen 12:20 sıralarında Çumra- Güneysınır arasında Büyük bir kaza geçirmiştir. Vücudunda ve Belinde Kırıklar var dır. Dün Özel Konya Hospital Hastanesinde hocalarımız tarafından Yaklaşık 4 Saat süren Başarılı bir Ameliyat geçirmiş ve Şuan Hastanede Müsaade altında tutulmaktadır.

Şimdiye kadar Hastaneye gelerek , mesaj atarak , arayarak destek veren geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkür ediyoruz.

Günnur Kacaroğlu Eşi

Seydisehirhaber olarak Degerli Dernek Başkanımıza  geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.