BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Pişkin iftarda depremzedelerle bir araya geldi

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası ilçede misafir edilen depremzede aileler ile iftarda bir araya geldi. 

24 Mart 2023
Kaymakam Pişkin  iftarda depremzedelerle bir araya geldi

 Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin   Kredi Yurtlar Kurumu’nda (KYK) düzenlenen iftarda depremden etkilenen vatandaşlar birlikte yaptı. Kaymakam Deniz Pişkin depremzedelerle aynı masada iftarını açtı. Kaymakam Deniz Pişkin, “Devlet olarak depremin izlerini silmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade etti.Allah ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

İftar programına Kaymakam Deniz Pişkin, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,  İlçe Müftüsü Adem Bebek deprem bölgesinden ilçemize  gelerek KYK yurdunda misafir edilen depremzedeler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.