banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÖMER FARUK KANIK'DAN MERKEZ İLÇELERE SEÇİM ZİYARETİ

AK Parti Konya milletvekili aday adayı  Ömer Faruk KANIK Konya'nın merkez ilçeleri olan Meram,Karatay ve Selçuklu teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. 

24 Mart 2023
ÖMER FARUK KANIK'DAN MERKEZ İLÇELERE SEÇİM ZİYARETİ

AK Parti Konya milletvekili aday adayı  Ömer Faruk KANIK Konya'nın merkez ilçeleri olan Meram,Karatay ve Selçuklu teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler sırasında ilçelerin, İlçe Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulları da hazır bulundu. Geçmiş dönemde AK Parti Konya milletvekili adaylığı olan Kanık, teşkilatlardaki  tanınırlığından dolayı parti yetkililerince ilgiyle karşılandı. Kanık; ziyaret yaptığı partililerine, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yol arkadaşlığı yapan tüm dava arkadaşlarına teşekkür ederek başladı. 14 Mayıs 2023 Milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti’den Konya İl Başkanlığındaki görevimden affımı isteyerek istifa sonrası aday adaylığımı açıkladım. AK Partinin ilk kurulumda İl Gençlik Kollarındaki kurucu tecrübemizle, Teşkilat kültüründen aldığımız tecrübeyle, Siyaset Akademisindeki yaptığım derece sonrası  Cumhurbaşkanımızdan aldığımız ödülle, 25.Dönem AK Parti Konya Milletvekili adaylığımızla  ve son olarak İl Teşkilatındaki görevimizle birlikte, iş hayatında kazandığımız büyük tecrübeyi birikimi milletimizle paylaşmak için bu yola baş koyduk. Elimizi taşın altına değil, vucudumuzu koymak için biz burdayız. 
Rabbimin inayeti ile aday olmamız ve seçilmemiz halinde, adaletten ayrılmadan devletimizin ve milletimizin hizmetkârı olacağıma, ülkemize hizmet yolunda liyakatle bıkmadan yorulmadan çalışacağıma, şehrimize yeni yatırımların  kazandırılmasında gece gündüz demeden koşturacağıma, Allah’ın huzurunda söz veriyorum, diyerek sözlerini tamamladı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147