BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Kaymakam Pişkin şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, şehit ve gazi aileleriyle birlikte iftar programında buluştu. 

23 Mart 2023
Kaymakam Pişkin şehit yakınları ve gazilerle iftar yaptı

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, şehit ve gazi aileleriyle birlikte iftar programında buluştu.

Seydişehir’de bir dinlenme tesisinde gerçekleştirilen iftar programında konuşan Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, devlet olarak her zaman gazi, ve şehit yakınlarının yanında olduklarını söyledi.

Kaymakam Pişkin konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kahramanlarımızın kendilerine olan emanetlerine ve bıraktıkları mirasa ilelebet sahip çıkacağız. Her yıl yaptığımız gibi bu yıl da mübarek ramazan ayındaki ilk iftar soframızı Kaymakamlığımızın ev sahipliğinde şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve yakınlarıyla paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyduk. Devletimizin, bu aziz vatan uğruna gövdesini düşmana siper eden ve bir an olsun vatan savunmasında gözünü kırpmayan kıymetli kardeşlerimiz, babalarımız ve ağabeylerimizin yanında olduğunu belirtmek isteriz. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır."

İftar programına Kaymakam Deniz Pişkin, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca, İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı,  İlçe Müftüsü Adem Bebek şehit ve gazi yakınları katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.