BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ÖMER FARUK KANIK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDA BASIN AÇIKLAMASI İLE ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

ÖMER FARUK KANIK İLÇE TEŞKİLATINDA AK PARTİDEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

22 Mart 2023
ÖMER FARUK KANIK AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDA  BASIN AÇIKLAMASI  İLE ADAYLIĞINI AÇIKLADI.

Ak Parti ilçe  Teşkilatında  Düzenlenen basın toplantısı  Aday adaylığını açıklayan Ömer Faruk Kanık "Sayın İlçe Başkanım, sayın Belediye Başkanım, Sayın Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarım, Ana kadememizin, Kadın ve Gençlik Kollarımızın kıymetli Yönetim kurulu üyeleri hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum.

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin ülkemize, milletimize ve Seydişehir’imize hayırlara vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Partimizin gücüne güç katma anlayışıyla yapacağımız seçim çalışmalarında başka ilçe başkanımız ve belediye başkanımızın nezdinde hepinize kolaylıklar diliyorum.

Hepinizin bildiği üzere 7 Haziran 2015 yılında yapılan 25. Dönem milletvekili genel seçimlerinde Konya’dan 14. Sıra Milletvekili adayı olarak gösterildik. Nasip değilmiş seçilemedik. Şimdi yeniden Bismillah diyerek 14 Mayıs 2023’de yapılacak olan 28. Dönem Milletvekilliği genel seçimleri için yeniden aday adaylığı müracaatımı yapmış bulunuyorum. Seydişehir’in öz evladı ve içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak, bu güzel şehrin yıllardır süre gelen milletvekili eksikliğini gidermek adına sizlerin hem duâsına, hem de desteğine talip olduğumu açıkça ifade etmek isterim.

Seydişehir’in hem dünyaya geldiğim, hem de yıllardır havasını teneffüs ettiğim, suyunu içtiğim, ekmeğini yediğim bir yer olması nedeniyle benim gönlümde ayrı bir yeri vardır. Seydişehir her şeyin en iyisine layık olan bir şehirdir. İnşallah önce Allah’ın izni, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleri ve sonrada sizlerin destekleri ile Milletvekili olduğumuz takdirde Seydişehir’imiz için taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağımdan hiç şüpheniz olmasın.

   14 Mayıs’ta yapılacak olan Milletvekili seçimleri Türkiye’miz açısından önemli olduğu kadar, umudunu Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bağlamış olan tüm dünya mazlumları içinde çok önemli bir seçim olacaktır. İnşallah geçmiş seçimlerde olduğu gibi, bu seçimde de milletimiz şer ittifaklara geçit vermeyecek, ülkeye ve millete hizmet etme yolunda ömrünü harcayan Sayın Cumhurbaşkanımıza yeniden yetki verecektir. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi yine bu seçimde de siz değerli teşkilat mensubu kardeşlerimle hep birlikte canla başla çalışacağız ve Allah’ın izni ile geçmiş seçimlerde olduğu gibi yeniden başarıya ulaşacağımızdan hiç şüphem yoktur. Allah çıktığımız bu kutlu yolda hepimize kolaylıklar nasip etsin inşallah…

 

Kıymetli dava arkadaşlarım;

Hepinizin bildiği üzere 25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 10:00’da Konya’da Milletvekili adaylarının belirlenmesi aşamalarından bir tanesi olan temayül yoklaması yapılacaktır. Bu temayül yoklamasında şahsıma destek vermenizi siz değerli hemşerilerimden rica ediyorum. Sizlerin şahsıma vereceği desteğe yürekten inanıyor ve şimdiden her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Siyasetin bir hesap işi değil, nasip işi olduğuna yürekten inanan bir kardeşiniz olarak  Allah bize ülkemize, milletimize ve Seydişehir’imize hizmet etme şerefini nasip ederse var gücümle çalışacağımdan hiç şüpheniz olmasın. İnsanların bulunduğu makamlar gelip geçicidir. Önemli olan gönüllerde hoş bir seda bırakabilmektir. Kuruluşundan bu yana farklı kademelerinde görev almaktan, Sayın Cumhurbaşkanımızın lideri olduğu AK partimizin bir ferdi olmaktan dün duyduğum gururu aradan geçen 22 yılda aynı aşkla ve aynı inançla bugünde duymaktayım.

AK partili olmak ayrıcalıktır. Çünkü bu davada millete efendi olma değil hizmetkar olma, yıkma değil yapma, ben değil biz, ruhu vardır. Bu duygu ve düşüncelerle çıktığımız bu kutlu yolda Rabbim hakkımızda hayırlı olan ne ise onu nasip eylesin.  Bugün beni evim gibi gördüğüm İlçe teşkilatımızda misafir ettiğiniz için Sayın İl Başkanıma, Sayın belediye başkanıma ve siz kıymetli dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür eder, saygılarımı sunarım.dedi

Basın Toplantısına Ak Parti İlçe Başkanı Kemalettin Atalay , Belediye  başkanı Mehmet Tutal ,Aday Adayı Batuhan Aydın yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.