BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ömer Faruk Kanık, AK Partiden Aday Adayı oldu

Ömer Faruk Kanık, AK Partiden Aday Adayı oldu 

21 Mart 2023
Ömer  Faruk Kanık, AK Partiden Aday Adayı oldu

25. Dönem Konya Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık 14Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili genel seçimleri için AKParti’den Konya Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu Konya İl Başkanlığı’na yaptı.

Ak Parti Konya İl Başkanlığı’na gelerek 28. dönem Konya Milletvekili Aday Adaylık başvurusunu yapan Ömer Faruk KANIKsonrasında Konya İl Başkanı Hasan Angı ilegörüşerek“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Ülkemize, Memleketimize ve Milletimize en iyi şekilde hizmet etmek adına çıkmış olduğum bu kutluyolda milletvekili aday adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum. Ülkemize, Milletimize, Konya’mıza hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’da 28. Dönem Konya Milletvekili aday adayı Ömer Faruk KANIK’a başarı temennisinde bulunarak, “Elbette tüm aday adaylarımız bizim için çok değerlidir. Milletvekili aday adaylığı sürecinde tüm adaylarımıza aynı mesafede olacağız ve hepsine karşı yaklaşımımız adil bir şekilde olacaktır. Ben bu noktada uzun yıllar partimizin çeşitli kademelerinde görev yapan ve partimize büyük emekleri olan Ömer Faruk KANIK bey’e aday adaylığı başvurusunun hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ömer Faruk Kanık Kimdir ?

11978 yılı Seydişehir doğumlu olup, Ilgın kütüğüne kayıtlıdır. 1997 yılı Selçuk Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümüne, 2002 yılında aynı üniversitede Yüksek Lisansa başladı, 2004 yılında Maden Yüksek Mühendisi ünvanını aldıktan sonra Doktorasını başladı. İş hayatına ise 1992-2002 yıllarında ailesinin yanında ticaretle başladı. Üniversiteyi bitirip Mühendis ünvanı almasıyla kendi mesleğine yöneldi. 2005 yılında Seydişehir ETİ Alüminyum'dan İşletme Mühendisi olarak göreve başladı. Ardından Yatırım Mühendisliği, İşletme Müdürlüğü görevlerini yürüttü. Son olarak ETi Alüminyum Genel Koordinatörü olarak halen görevine devam etmektedir. ETİ Alüminyum AŞ’ deki yapılan iş ve yatırım çalışmalarıyla ilgili dünyanın pek çok ülkesine gitti. Evli ve 2 çocuğa sahip olup, İngilizce bilmektedir. Siyasete, Ak Partinin ilk kurulduğu 2001 yılında Konya İl Gençlik Kollarında başladı. 2014 yılında tüm Türkiye'de yapılan Siyaset Akademisinde Konya 1. Türkiye 6. sı oldu. 25. dönem Konya Mv. Adayı gösterildi. En son Konya İl Teşkilatında disiplin kurulu üyesi ile 28.dönem Konya Milletvekilliği için istifa etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.