BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

TOROSLARIN İNCİSİ DİPSİZ GÖL FOTOHABER

Konya’nın Ahırlı ve Bozkır ilçeleri ile Antalya'nın Akseki ilçesi sınırında bulunan Dipsiz Göl, her mevsim görenleri kendine hayran bırakıyor. 

19 Mart 2023
TOROSLARIN İNCİSİ DİPSİZ  GÖL  FOTOHABER

Kış aylarında ulaşılması çok zor olan Dipsiz Göl’e bu yılın kurak gitmesi ve kar yağışının az olması ile bölgeye giden doğasever ve fotoğrafçı Fahri Kubilay, “İlk defa 19 Martta bölgeye geliyoruz.

Torosların incisi Dipsiz Gölde kış güzelliği


Buralar kış aylarında metrelerce yağan kardan sonra ulaşılması mümkün olmayan bir bölgeydi. Ama bu yıl kış ayının kurak gitmesi ile buraya zor da olsa ulaşma imkanımız oldu. Dipsiz Göl her mevsim harika bir yer, kışın ise daha bir harika. Buraya gelmekten, görüntülemekten çok mutluyum. İnşallah bölgeye bundan sonra kar  yağmur yağar ve kuraklık yaşamayız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.