BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi 

19 Mart 2023
Seydişehir'de şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek verildi

Kaymakam Deniz Pişkin, "Çanakkale geçilmez" ifadesinin boş bir laf olmadığını söyledi.

Pişkin, "Çanakkale, toprağın altında yatan nice kahramanların bizlere bıraktığı büyük bir mirasın adıdır. Bu şanlı gururu, bizlere kanları, canları pahasına armağan eden devlet, millet, bayrak, mukaddesat için canlarını veren başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitleri yad ediyorum." dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Yakup Söğüt, kendilerini her yıl hatırlayan ve her zaman yanlarında olan Tutal'a ve Kaymakam Pişkin'e teşekkür etti.

Programa Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin  Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kadir Yalçın ÖZKUBAT İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, J.Tğm. Salih Yahya Koca    Şehit  yakınları ve Gaziler  katıldı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.