banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

FARKLI YÖNTEMLERLE GETİRTTİĞİ KAÇAK CEP TELEFONLARINI İŞ YERİNE ZULALAYAN ŞAHIS POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

FARKLI YÖNTEMLERLE GETİRTTİĞİ KAÇAK CEP TELEFONLARINI İŞ YERİNE ZULALAYAN ŞAHIS POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI 

14 Mart 2023
FARKLI YÖNTEMLERLE GETİRTTİĞİ KAÇAK CEP TELEFONLARINI İŞ YERİNE ZULALAYAN ŞAHIS POLİSİN ELİNDEN KAÇAMADI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince (KOM) Konya’da bir iş yerine düzenlenen operasyonda duvar üzerindeki ahşap yapıya zulalanan çok sayıda gümrük kaçağı Akıllı Cep telefonu ve Elektronik Eşya ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir iş yerinde gümrük kaçağı cep telefonu satışı yapıldığını tespit etmesi üzerine çalışma başlattı.  Yapılan çalışmalarda telefon kaçakçılığı yapan şahsın doğu illerinden aldığı kaçak telefonları yakalanmamak için farklı adreslerde farklı kişilere tek tek kargo aracılığıyla gönderttiği ve gönderilen telefonları toplayarak iş yerinde el altından tanıdık ya da tanıdıkları aracılığıyla gelen kişilere sattığı tespit edildi.

KAÇAK TELEFONLARIN SAKLANDIĞI ZULA POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Meram İlçesinde olduğu tespit edilen Cep Telefonu ve Aksesuarları satışı yapan iş yerine KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince baskın yapıldı. Yapılan aramalarda kaçak telefonların saklandığı zula polislerin gözünden kaçmadı. Üst katın çıkışında, merdiven korkuluğunun arka tarafında duvar görünümü verilen ahşap yapının içerisine gizlenen 29 adet gümrük kaçağı Akıllı Cep Telefonu, 1 adet gümrük Kaçağı Akıllı Saat, 3 adet gümrük kaçağı Akıllı kulaklık ve 105 adet Aksesuar ele geçirildi.

Polis ekiplerince gözaltına alınan S.A.(29) hakkında 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147