BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de 6 yeni Hafıza belgeleri törenle verildi

Seydişehir Merkez Kur’an Kursu ve Yunus Emre Kur'an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan öğrencilere belgeleri törenle verildi. 

10 Mart 2023
Seydişehir'de 6  yeni  Hafıza belgeleri törenle verildi

Seydişehir Merkez Kur’an Kursu ve Yunus Emre Kur'an kurslarında hafızlıklarını tamamlayan öğrencilere belgeleri törenle verildi.
Seydişehir Merkez ve Yunus Emre Kur'an kurslarında hafızlıklarını ikmal edip Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği imtihanı başararak hafızlık belgesi almaya hak kazanan altı öğrenciye belgeleri takdim edildi.


Seydişehir İlçe Müftülük Toplantı Salonu’nda gerçekleşen programa İlçe Müftüsü Adem Bebek’in yanı sıra, Kur’an Kursu yöneticileri, öğrenci aileleri ve davetliler katıldı.


Programda konuşan İlçe Müftüsü Adem Bebek, hafızlığın önemi ve nasıl yapıldığı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Ayrıca hafızların ailelerine, hocalarına, öğretmenlerine, destek veren hayırseverlere ve bizzat emek vererek hafızlık payesine eren öğrencilere teşekkür etti. 
Programın sonunda öğrencilere Hafızlık Belgeleri takdim edildi. Ayrıca İlçe Müftülüğü’nce hediyeler takdim edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.