BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Hakiki Deri Bot Su Geçirir Mi?

 

06 Mart 2023
Hakiki Deri Bot Su Geçirir Mi?

Hakiki deri bot modelleri son dönemlerde hem kadın hem de erkek kullanıcıların gözdesi konumunda olan ayakkabı çeşitleri arasında yer alıyor. Farklı tasarımlarla tüketicilere sunulan hakiki deri bot modelleri rahatlık, konfor ve estetik açısından çok fazla avantajı tüketicilere sunuyor. Ancak hakiki deri bot satın almayı düşünen pek çok tüketici bu tip botların su geçirip geçirmediğini merak etmektedir. Bilhassa yağmurlu ve karlı havalar için deri bot tercih eden kişiler için bu durum önem arz ediyor. Hakiki derinin kendine has yapısı nedeniyle gözenekli bir dokuya sahip olduğunu belirtmek önemlidir. Dokusunda bulunan gözenekler nedeniyle bir miktar su geçirme olasılığı mevcuttur. Ancak membran ve benzeri maddeler ayakkabı yapısına eklenerek deri dokusunda bulunan gözeneklerin giderilmesi sağlanabilir. Bu sayede deri ayakkabının su geçirmesi önlenerek su geçirmez bir yapıya ulaşması mümkün kılınabilmektedir. Hakiki bot hakkında merak edilenleri Gön’den Yönetici İlhan Yücel açıkladı.

Hakiki Deri Bot Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hakiki deri bot birçok kişi tarafından kaliteli ve şık görüntüsü nedeniyle tercih edilmektedir. Öte yandan konforlu bir giyim sunması nedeniyle de birçok tüketicinin gözdesi rolündedir. Ancak hakiki deri botlar kullanılırken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunuyor. Özellikle yağmurlu ve karlı havalarda kullanılan deri botların kullanım sonrasında uygun şekilde muhafaza edilmesi gerekiyor. Eğer hakiki deri botlar yağmur ya da kar suyuna maruz kalarak ıslandıysa aşırı sıcak bir ortamda bekletilmemesi gerekiyor. Bunun yerine daha serin bir ortamda bekletilerek kuruması sağlanmalı. Aşırı sıcak ortamda kurumaya bırakılan deri botların yüzeyinde çatlamalar ya da çeşitli deformasyonlar meydana gelebilmektedir. Ek olarak yağmur veya kar suyuna maruz kalan deri botlar kurutmaya bırakılmadan önce yumuşak ve temiz bir bez yardımıyla ıslaklığı giderilecek ölçüde silinmelidir. Böylece botun üst yüzeyinde su lekeleri oluşması önlenebilir. Öte yandan deri bot modellerinin periyodik olarak bakıma tabi tutulması da gerekmektedir. Bot bakımı için deri ürünlere özel üretilmiş bakım ürünleri kullanılabilir. Bu sayede ürünlerin kullanım ömrü arttırılabilir.

Hakiki Deri Ayakkabı Modelleri

Hakiki deri ayakkabı modelleri hem kadın hem de erkek kullanıcılara hitap edecek tasarım ve rahatlıkta müşterilere sunulmaktadır. Farklı tasarım ve çeşitli renk seçeneklerine sahip hakiki deri bot modelleri müşterilere hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde sağlanmaktadır. %100 hakiki deri üretimi olan bot modelleri kaliteli yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sunmaktadır. Çok sayıda tasarım seçeneği bir arada tüketicilerin beğenisine sunulmaktadır. Oldukça uygun fiyatlı ürünlerin sunuluyor olması tüketiciler için ekstra bir avantaj sağlamaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.