BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA’DA ARANAN 50 ŞAHIS POLİSİN OPERASYONLARIYLA YAKALANDI

KONYA’DA ARANAN 50 ŞAHIS POLİSİN OPERASYONLARIYLA YAKALANDI 

06 Mart 2023
KONYA’DA ARANAN 50 ŞAHIS POLİSİN OPERASYONLARIYLA YAKALANDI

Konya Emniyet Müdürlüğü ekipleri aralarında dolandırıcılık, kasten yaralama, yağma ve hırsızlık gibi çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 50 kişiyi operasyonlarla yakaladı. Yakalanan şahısların toplam 113 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası olan 50 kişinin peşine düştü. Şahısların gizlendikleri adreslere operasyon düzenleyen ekipler aranan şahısları kıskıvrak yakaladı.

HAKLARINDA 10 YILDAN FAZLA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI BULUNAN 7 ŞAHIS DA YAKAYI ELE VERDİ

Hakkında dolandırıcılık suçundan 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K.’nın gizlendiği ikamet tespit edildi. Ekipler vakit kaybetmeden harekete geçti. Operasyon için düğmeye basan emniyet güçleri M.K.’yı kıskıvrak yakaladı. 

Hırsızlık suçundan hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.B. ve yine hırsızlık suçundan 23 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Y. de polis ekiplerince gizlendikleri adresin tespit edilmesinin ardından yakalandı. 

Polis, düzenlediği operasyonlarla 50 aranan şahsı yakaladı. 7 şahsın 10 yıl ve üzerinde kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi. Şahıslardan 34’ü cezaevine gönderilirken 16 şahıs adli mercilere teslim edildi. Yakalanan şahısların toplam 113 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu anlaşıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.