BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mehmet Şef'ten duygulandıran deprem açıklaması! "Dünya bu kadar işte..."

 

01 Mart 2023
Mehmet Şef'ten duygulandıran deprem açıklaması! "Dünya bu kadar işte..."

MasterChef Türkiye programı ile tanınan Şef Mehmet Yalçınkaya 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk günlerinden bu yana bölgede çalışmalar yürütüyor.

Depremin ardından bölgeye giden Şef Mehmet Yalçınkaya da afetzedeler için ocağın başına geçti.

Deprem bölgesindeki çalışmalarını sürdüren Mehmet Yalçınkaya, içerik üreticisi Adem Metan’a bulunduğu açıklamalarla duygulandırdı.

Şef Mehmet Yalçınkaya bölgedeki yaşadıklarını, hissiyatlarını anlattı. Metan’ın mikrofonuna konuşan Şef Mehmet Yalçınkaya, “Ağladım, yarım saat kendime gelemedim. Hemen ertesi gün ekibi topladık bindik arabaya. Nereye gelebiliriz diye aradık KYK yurduna geldik. Orada kaldık 11 güne yakın. Daha sonra İslahiye’ye geldik. Şimdi Hatay’dayız.” dedi.

DÜNYA BU KADAR İŞTE
Mehmet Yalçınkaya’nın “Seni burada en çok etkileyen şey neydi?” sorusuna verdiği cevap ise herkesi duygulandırdı.

Yalçınkaya şöyle konuştu:

“Mesele bir adam geldi 3 tane Mercedes’i varmış, bir tane binası varmış, bir tane fabrikası varmış bunların hepsi gitmiş. Bizden bir kilo pirinç istiyordu. Dünya bu kadar işte.
DÜNYAYA BAKIŞ AÇIM DEĞİŞTİ
İkinci konu ise bu bölgenin insanı tok. Teyzenin birine zeytinyağı veriyordum köylere bakliyat dağıtırken, dedi ki evladım zeytin ağaçlarımız var bize zeytinyağı verme dedi. O çok etkiledi beni, Dolayısıyla ister istemez çocuklar da bizi çok etkiliyor. Dünyaya bakış açım değişti, çok afetlere gittim yardımlar yaptım ama burası başka bir şey. Hatay’a lütfen biraz daha önem verelim.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.