BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bozkır'da berberler depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor

 

01 Mart 2023
Bozkır'da berberler depremzedelere ücretsiz hizmet veriyor

KONYA (AA) - Konya'nın Bozkır ilçesinde berberler ilçedeki KYK yurdunda konaklayan depremzedelerin tıraşını yaptı.

Deprem bölgesinden ilçeye gelen afetzedelere destek için bir araya gelen berberler ve ilçe belediye Başkanı Sadettin Saygı KYK yurdunu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında berberler afetzedeleri tıraş ederken, Belediye Başkanı Sadettin Saygı, "Bozkır küçükten büyüğe çok büyük bir birlik ve beraberlik sergiliyor. Tüm vatandaşlarımız gerek deprem bölgesinde, gerekse ilçemizde konaklayan depremzede vatandaşlarımız için seferber olmuş durumda. Haklı olarak bu tablodan dolayı bizler gurur duyuyoruz." dedi.

Etkinliğe, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Bozkır Esnaf Odası Genel Sekreteri Murat Yılmaz, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Erol Ayyıldız, Yukarı Mahalle Muhtarı Fatih Öztürk ve ilçedeki berberler katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.