BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Türkiye'deki tüm hastanelerde deprem dayanıklılık incelemesi başlatıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın dün sosyal medyada yaptığı paylaşımın ardından Türkiye'deki tüm hastanelerde deprem dayanıklılık incelemesi başlatıldı. 

27 Şubat 2023
Türkiye'deki tüm hastanelerde deprem dayanıklılık incelemesi başlatıldı.

Bakan Koca paylaşımında "Kaçınılmaz, ortak gündem olan “yapıların depreme mukavemeti” konusunda, sağlık kurumlarının daha da hayati önemi sebebiyle Bakanlığımız harekete geçmiş durumdadır. Depreme dayanıklılık araştırma çalışmaları ülke genelinde yürütülmektedir. Koşullara uymayan binalar boşaltılacak." ifadelerini kullandı. 

TÜRKİYE GENELİNDE ÇALIŞMA BAŞLATILDI
Bakan Koca'nın paylaşımının ardından Türkiye genelindeki tüm hastanelerde deprem dayanıklılık incelemesine başlanıldığı öğrenildi. Ülke genelindeki hastanelerde yapılan deprem dayanıklılık çalışmaları birkaç gün içinde tamamlanacak ve incelemeden kötü sonuç alan hastaneler derhal boşaltılacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.