BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYADAKİ DEPREMZEDE ÇOCUKLAR, DEPREMİN OLUMSUZ ETKİLERİNDEN UZAK KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VE KARATAY BELEDİYESİ'NİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ PROGRAMDA DEPREMZEDE ÇOCUKLAR, DEPREMİN OLUMSUZ ETKİLERİNDEN UZAK KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ 

26 Şubat 2023
KONYADAKİ  DEPREMZEDE ÇOCUKLAR, DEPREMİN OLUMSUZ ETKİLERİNDEN UZAK KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRDİ


Konya'da Mesnevi Kız Öğrenci Yurduna yerleştirilen depremzede çocuklar, Emniyet Müdürlüğü ve Karatay Belediyesinin düzenlediği gezi ve etkinliklerle eğlendi.

Mesnevi Kız Öğrenci Yurdunda konaklayan 9-10 yaş arası 40 depremzede çocuk için Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Karatay Belediyesi tarafından, çocukları deprem gündeminden uzaklaştırmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Karatay Hayvanat bahçesinde başlayan programda çocuklar rehber eşliğinde hayvanat bahçesini gezerek eğlenceli anlar yaşadı. 

Hayvanat Bahçesi gezisi sonrasında Karatay Belediyesi Trafik Eğitim parkına giden çocuklar,  orada meddah gösterisi, yüz boyama, akülü araba gezisi etkinlikleri ile bir süreliğine de olsa depremin olumsuz etkilerinden uzak keyifli anlar yaşad

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.