banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Nazolabial Dolgu Ne Zaman Yapılır?

Nazolabial Dolgu Ne Zaman Yapılır? 

24 Şubat 2023
Nazolabial Dolgu Ne Zaman Yapılır?

Nazolabial kıvrımlar, yaşlanmanın bir belirtisidir. Burun kenarlarından ağzın köşelerine kadar uzanan ve bizi daha yaşlı gösteren belirgin çizgilerdir. Kızgın veya üzgün bir görünüm yaratarak deriyi aşağı çekerler.

Nazolabial kıvrımlar 20'li veya 30'lu yaşlarda ortaya çıkar ve yaşlandıkça derinleşir çünkü cildimiz bu yaşlarda yavaş yavaş onu pürüzsüz ve dolgun tutan kolajen ve elastinikaybetmeye başlamaktadır. Sigara içiyorsanız, cildinizi UV ışınlarına aşırı maruz bırakırsanız, yeterince uyumazsanız veya ciddi kilo dalgalanmaları yaşarsanız bu kıvrımlar daha belirgin olacaklardır.

Gülüş çizgileri de denilen nazolabial kıvrımlar, zaman geçtikçe doldurulması daha zor kıvrımlar haline gelerek belirgin hallerini daha zor kaybedeceklerinden ilk nazolabial dolgu seansınızı cildinizde kolajen eksilmesini hissettiğiniz anda almaya başlayabilirsiniz.

Antalya nazolabial dolguyapan klinikler aracılığı ile bu seansların sıklığı, etkileri ve başlama zamanı konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.

NazolabialDolgu İşlemi

Nazolabialdolgu, çok az hazırlıkla, kesinti yapılmadan hızlı, minimum yan etki gösterecek olan bir kozmetik tedavi yöntemidir. Ağız ve burun çevresindeki alana sağlık kurumları tarafından onaylı bileşiklerin enjekte edilmesi ile gerçekleştirilir. Enjekte edilen kozmetik ürünleri, hyaluronikasit, polilaktik asit veya kalsiyum hidroksilapatitgibi cilde hacim veren bir maddeler içermektedir.

Yaşlandıkça ve ciltteki kolajen ve elastinazaldıkça, yağ yastıkları küçülür ve sarkar. Bu olduğunda yanakta daha az destek olur ve nazolabial kıvrımlar daha belirgin hale gelmeye başlar.

Tıp uzmanları, yanak ve piriform açıklığa derin dermal dolgu enjeksiyonları ile yanağı destekleyerek daha genç bir görünüm elde edilmesini sağlar. Bu işlem sonucunda doğal görünümlü ve hızlı bir gençleşme meydana gelmektedir.

Antalyanazolabial dolguyapan klinikler, öncelikle prosedür için iyi bir aday olup olmadığınızı belirler. Tıbbi geçmişiniz ve ağzınızın etrafındaki çizgiler incelenir. Talep ettiğiniz görünüm ve kıvrımların derinliğine bağlı olarak, nazolabial dolgu yanaklara ve piriform açıklığa enjekte edilir.

Enjeksiyon işlemi yaklaşık 15 dakika sürer. Enjeksiyon sonrasında topaklanma olmaması adına masaj uygulanır ve tüm süreç tamamlanmış olur.

Nazolabial Dolgu Yaptırmanın Avantajları

Nazolabial dolgular, birçok dermatolog ve estetik cerrahi tarafından ameliyat gibi daha zor ve yan etkileri yüksek prosedürler yerine önerilmektedir. Bireysel sonuçlarda değişiklik gözlemlenebilmekle beraber, nazolabial dolgu genellikle aşağıdaki faydaları sağlar:

  • Ciltte artan kolajen sayesinde hedeflenen bölgeyi dolgunlaştırma
  • Ağız bölgesi çevresinde artan hacim
  • Daha pürüzsüz ve yumuşak bir cilt görünümü
  • Minimum yan etki
  • Anında sonuç ve
  • Arzu edilirse tedavinizden sonra makyaj yapabilmedir.

Antalya nazolabial dolgu uygulamasında cilt tipinize ve kıvrımların derinliğine bağlı olarak seans aralıkları belirlenmekte, Dr. Neslihan ÜSTÜN YÜKSEL tarafından size en uygun tedavi süreci oluşturulmaktadır. 9 ila 18 ay arasına sürecek olan seans arası boşlukların belirlenmesi ve tedavinin kalıcılığının arttırılması için, uzman destek ve bilgilendirme sizleri beklemektedir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147