banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

“Ketenli halkı Deprem bölgesi için canlı hayvanlarını bağışladı “

Ketenlide anlamlı yardım “Ketenli halkı Deprem bölgesi için canlı hayvanlarını bağışladı “ 

17 Şubat 2023
“Ketenli halkı Deprem bölgesi için  canlı  hayvanlarını  bağışladı “

Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 450  kişilik arama   kurtarma   yardım ekibi ile    bölgede onlarca  kişiyi  enkaz   altından çıkarırken 16  tır  yardım malzemesi   bölgeye   ulaştırdı.

Mahallemizde hayvancılık yapan ve  Deprem  bölgesine   yardım yapmak isteyen   kardeşlerimiz 30 Adet Küçük Baş 6 adet Büyük baş hayvanı  satarak  depremin yaralarını sarmaya çalışır

Dernek Başkanı  Mehmet Kaçaroğlu Seydisehirhabere yaptığı açıklamada ;  Ketenli Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak ilk andan İtibaren Mücadenin içindeydik   oluştuğumuz  Arama-Kurtama Ekiplerimizle bölgede bizzat bire bir yapılan yardımları da koordine etmiştir. Depremin ilk   gününden itibaren yaklaşık 450  kişilik arama   kurtarma   yardım ekibi ile    bölgede onlarca    kardeşimizi  enkaz   altından çıkarmayı başardık. Bunun  yanı sıra   Derneğimiz  adına 16  tır  yardım malzemesi   bölgeye   ulaştırdık. Mahallemizde   hayvancılık yapan ve  Deprem  bölgesine   yardım yapmak isteyen   kardeşlerimiz 30 Adet Küçük baş ,6 Adet Büyük Baş hayvanı   bağışladılar Bizde   bunları ağıllardan  topladıktan sonra  Cuma namazsı sonrası   köy  meydanında  açık artırma ile 103.700 TL sattık.

Şimdiye kadar Derneğimize Nakdi ve Ayni yardımda bulunan bütün köylülerimin yaptıkları yardımlar Allah katında kabul olsun inşAllah. Yağmur Çamur demeden Organizasyonda emek harcayan tüm Yönetim Kurulu Üyelerimize, Gönüllü genç kardeşlerime ve hemşerilerimede sonsuz teşekkürler ederim. İyi ki varsınız.

Şimdi ise Konyaya gelen Depremzedelere Konaklayacak Ev , ve Gıda- Eşya Kısacası tüm ihtiyaçları karışılmaktadır. Yapılan tüm yardımlar kayıt altında alınarak ve Afadla paylaşılmaktadır. Görevlilerimiz tarafından teyit edilmeyen hiç kimseye yardım verilmemektedir dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147