BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRDE GÖNÜLLÜ HANIMLARDAN DEPREM BÖLGESİNE DESTEK İÇİN KERMES

SEYDİŞEHİR GÖNÜLLÜ HANIMLARI DEPREM BÖLGESİ KONTEYNER DESTEĞİ OLABİLMEK İÇİN 3 GÜN SÜRECEK KERMES DÜZENLEDİ. 

15 Şubat 2023
SEYDİŞEHİRDE GÖNÜLLÜ HANIMLARDAN  DEPREM BÖLGESİNE DESTEK  İÇİN KERMES

Seydişehirli kadınlar, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgeye konteyner göndermek için "Bir insan bin umut gel sen de bir elden tut" sloganıyla "Bir Konteyner da Bizden" kermesi düzenledi.

Kermesten elde edilen gelir, Seydişehir Kaymakamlığı ve Seydişehir Belediyesi öncülüğünde başlatılan "Seydişehir Depremde Tek Yürek" kampanyası kapsamında deprem bölgesinde kurulacak olan "Seydişehir Mahallesi" için kullanılacak.

Seydişehir Kaymakamı Deniz Pişkin, "Seydişehir'de gönüllü kadınlarımız bir araya gelerek afetzedeler yararına kermes düzenledi. Amaçları ise konteyner kampanyamıza katılarak 'Bir konteyner de bizden' diyebilmek. Elleri, yürekleri dert görmesin. İlçemiz birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiliyor. Herkesten Allah razı olsun." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.