BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gaziantep'te depremde yaralanan çocuğunu hurda araçla hastaneye getirdi

İslahiye Devlet Hastanesi'nin acil servis bölümünde 7 gündür duran hurda aracın sahibi ortadan kayboldu. 

14 Şubat 2023
Gaziantep'te depremde yaralanan çocuğunu hurda araçla hastaneye getirdi

Kahramanmaraş depremlerinden en çok etkilenen yerlerden biri olan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde depremde evi ve aracı hasar gören bir kişi, hurda haline dönen aracıyla çocuğunu hastaneye yetiştirdi.

Yaralı çocuğunu araçtan çıkararak kucağında hastaneye götüren kişi, bir süre sonra ise aracı bırakarak sırra kadem bastı. Hastanenin elektrikleri olmaması nedeniyle kayıt alınamayan ve kim olduğu belirlenemeyen kişiye ekipler, plakadan ulaşmaya çalıştı.

7 GÜNDÜR HASTANE ÖNÜNDE DURUYOR

Araç sahibi ile henüz iletişim kurulamazken, araç ise 7 gündür depremin hemen ardından sağlık ve UMKE ekiplerinin karargah kurduğu İslahiye Devlet Hastanesi Acil servis önünde terk edilmiş halde bulunuyor.

"KUCAĞINDA EVLADINI HASTANEYE GETİRDİ"

Depremde yaralanan babaannesini hastaneye getiren Murat Göl isimli bir genç ise aracın hastaneye geldiği anları gördüğünü belirterek, şu ifadeleri kullandı;

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.