BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konyalı baba, depremde can veren eşi ve 3 kızını toprağa verdi

Kahramanmaraş merkezli depremlerden acı haberler gelmeye devam ediyor. Konyalı Ekmekçi ailesi, depreme uyurken yakalandı, anne ve 3 kızı enkaz altında can verdi. Gece mesaisinde olan ve sağ kurtulan baba, ailesini gözyaşları içinde toprağa verdi. 

11 Şubat 2023
Konyalı baba, depremde can veren eşi ve 3 kızını toprağa verdi

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem, 10 ilimizde büyük yıkıma yol açtı. Türkiye ilk anlardan itibaren seferberlik ilan etti, bir yandan arama kurtarma çalışmaları başladı diğer yandan da kurtulan depremzedelere yardıma koşuldu.

Çalışmalar devam ederken, Türkiye’nin dört bir yanına acı haberler ulaşmaya devam ediyor.

BÜYÜK ACI

5 kişilik Konyalı Ekmekçi ailesi, Kahramanmaraş’ta yaşıyordu. Bir ekmek fırınında çalışan baba Hüseyin Ekmekçi gece mesaisindeyken deprem meydana geldi; eşi Hayriye ile çocukları Sıla, Ada ve Ecem Ekmekçi enkaz altında hayatını kaybetti.

Anne ve 3 kızının cenazeleri Konya’ya getirildi. Hüseyin Ekmekçi; eşi Hayriye ile çocukları Sıla, Ada ve Ecem’i Meram İlçesindeki Kurtuluş Mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.