BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ümit Özdağ’dan 2. provokasyon! ’Suriyeli hırsız’ yalanını attığı genç konuştu: Seni Allah’a havale ediyorum

Ümit Özdağ’dan 2. provokasyon! ’Suriyeli hırsız’ yalanını attığı genç konuştu: Seni Allah’a havale ediyorum 

10 Şubat 2023
Ümit Özdağ’dan 2. provokasyon! ’Suriyeli hırsız’ yalanını attığı genç konuştu: Seni Allah’a havale ediyorum

Ümit Özdağ'dan 2. provokasyon! 'Suriyeli hırsız' yalanını attığı genç konuştu: Seni Allah'a havale ediyorum
Türkiye, Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası tek yürek oldu. Devlet ve millet el ele dört bir yandan yaraları silmek ve enkaz altındakileri kurtarmak için tüm gücüyle seferber olurken diğer yandan da dezenformasyon ve provokasyon girişimleri ile mücadele ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, depremin başından itibaren sürdürdüğü kara propagandasına bugün bir yenisini daha ekledi. Özdağ'ın 'Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor' manipülasyonunun yalandan ibaret olduğu ortaya çıktı.


Kahramanmaraş merkezli depremler Türkiye'nin yüreğini yaktı. Doğu, Güneydoğu Anadolu ve Akdeniz'in belli bölgelerini çok şiddetli bir şekilde etkileyen depremlerin ardından devlet ve millet el ele yaraları sarmak için mücadeleye başladı. Depremi fırsat bilen bazı kesimler yalan, iftira ve kara propaganda çabaları ile topluma 'umutsuzluk' aşılama yarışına girdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ "Enkazdan önce AK Partililer çıkartılıyor" yalanı attı. Özdağ daha sonra sosyal medya hesabından, 'Personellere ait telefonların Suriyeliler tarafından çalındığı' iddiasını öne sürdü.

GERÇEK KISA SÜREDE ORTAYA ÇIKTI!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı; personele ait herhangi bir telefonun çalınmadığını bildirdi. Valilik de; Suriyeli olduğu iddia edilen şahsın Türk vatandaşı ve gönüllü olduğu belirterek, telefonun kendisine ait olduğunu kaydetti.

SKANDAL PAYLAŞIMINI SİLDİ!

Ümit Özdağ'ın yalanına yoğun bir tepki geldi. Özdağ 'Cumhurbaşkanı Yardımcısı sol tarafta konuşuyor, sağ taraftaki mavi yağmurluklu Suriyeli canlı yayında itfaiye erinin cep telefonunu çalıyor' şeklindeki paylaşımını daha sonra sildi.

O GENÇ KONUŞTU: ÖZDAĞ SENİ ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!

Özdağ'ın 'Suriyeli hırsız' yalanını attığı kişi de konuştu. İftiralara tepki gösteren vatandaş, "Ümit Özdağ'ın yaptığı provokatörlüktür. Ben Türk Vatandaşıyım. Hırsız hiç değilim, ben Diyanet Vakfı'nda hafız biriyim. 2-3 gündür depremzedelere yardım götürüyoruz. Seni Allah'a havale ediyorum" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.